RSS
Galerija (7)

Mednarodni poletni jezikovni tabori za otroke

Mednarodni poletni jezikovni tabori za otroke v Sloveniji

08.04.2014

V juliju in avgustu 2014 bodo že 7. leto potekali zabavni in poučni mednarodni poletni jezikovni tabori za otroke v Sloveniji v izvedbi podjetja SAMA Navitas. Letos ne le na Prevorju na Kozjanskem, temveč tudi v neokrnjeni naravi na Rogli in na turistični kmetiji Ambrož-Gregorc v Solčavi.


Tu je res pravi raj slovenske dežele: zeleni griči in hribovja, neokrnjena narava, prijazne živali in gostoljubni prebivalci. Vabimo vas, da omogočite otrokom prave pustolovske jezikovne počitnice, kjer bodo spoznavali gozd, travnik in potok, hranili in božali domače živali (zajčke, ovce, teličke, konje, krave ipd.), jezdili konje, kosili travo in molzli krave, peli ob tabornem ognju, se učili fotografirati in snemati filme, ustvarjali z rokami krasne izdelke, tudi svoj lok, igrali nogomet, tenis, odbojko, opazovali zvezdno nebo skozi teleskop, poskusili žonglirati, srečali legendarnega razbojnika Guzaja, eno noč prespali na seniku ipd. Pri vsem tem pa skozi pogovor, ustvarjanje in didaktične igre nadgrajevali svoje znanje jezikov. 

 

Otroci so razdeljeni v majhne jezikovne skupine s prilagojenim programom glede na starost in predznanje otrok. Otroci so obravnavani zelo individualno. Poudarek je na praktični rabi jezika in spodbujanju večjezičnosti pri otrocih. Učenje poteka preko aktivnih delavnic v naravi, kjer otroci skozi praktično rabo jezikov (angleščine, nemščine, španščine in ruščine) nadgrajujejo in izboljšujejo svoje jezikovne kompetence, predvsem sporazumevanje in govor. Prisotni so sseveda tudi slovenski učitelji, ki pomagajo otrokom pri razumevanju in sporazumevanju. Hkrati se otroci na taborih izjemno zabavajo v objemu neokrnjene narave in tkejo trajna prijateljstva z živalmi in s sovrstniki s celega sveta. To so prave počitnice v naravi brez uporabe elektronskih naprav in televizorjev.

 

Termini 2014:

6. 7. – 11. 7. 2014 Solčava v Logarski dolini (5 – 10 let)

POČITNICE NA KMETIJI:  SLO, ANG, SPA

 

12. 7. – 18. 7. 2014 Rogla (10 – 15 let)

FOTO-ŠPORTNI TABOR*:  ANG, SLO, RUS

 

19. 7. – 26. 7. 2014 Prevorje (9 – 13 let)

FOTO-ŠPORTNI TABOR*:  ANG, SLO

 

27. 7. – 2. 8. 2014 Prevorje (6 – 10 let)

V KOZJANSKEM RAJU Z GUZAJEM:  SLO, ANG, NEM

 

9. 8. – 15. 8. 2014 Rogla (11 – 15 let)

POLETNA JEZIKOVNA PUSTOLOVŠČINA*:  NEM, SLO

 

*Tabori z naravnim govorcem angleščine ali nemščine.

 

Vabimo vas, da si ogledate podrobnejše programe na www.kozjanski-raj.si ali video posnetke na Youtube ali nam pišete na info@kozjanski-raj.si.


Vabljeni v Kozjanski raj na 7. PUSTOLOVSKI direndaj!

Komentarji

min??
26.05.2019 ob 08:28

zzz????zzz

MIN?
31.05.2019 ob 02:03

zzz????zzz

Dodaj komentar

Ime (obvezno)
Email (obvezno) (naslov ne bo viden)
Vsebina