RSS

Gostišče pod Goro Kitak IztokGOSTIŠČE POD GORO
KITAK IZIDOR
DONAČKA GORA 13
3252 ROGATEC
Tel; 031-732-474
GSM; 041-203-253
http://www.podgoro.com
http//: www.rabim.info/storitve-in posredništvo-izidor-kitak-sp
E-mail; storitve.kitak@amis.net
E-mail: info@podgoro.com
http//: podgoro.com/poroke.html
Tel: 041-282-353
Kontaktna oseba: Kitak Izidor s.p.
Zaradi nenehne naglice in stresnega vsakdanjika največkrat izgubimo stik z mirom, tišino in naravo. Da bi se nabrali novih moči in energije za dneve, ki so pred nami, se odpravite v vasico, ki leži pod samim vznožjem Donačke gore, katera je že sama po sebi edinstvena ter polna presenečenj s katerimi se je narava poigrala skozi tisočletja.

Izhodiščna točka vzpona se prične v prijetnem gostišču podeželskega sloga obdanega z vinogradi imenovanega gostišča "POD GORO".
Tukaj se harmoničnost narave združi s pristno domačo kulinariko, katere posebni žar pripomorejo izdelki okoliških rejcev ter rujna kaplijica dozorjena v kletnih prostorih samega gostišča.
Gostišče je za vas odprto vsak dan od torka do nedelje, zato pot pod noge, da se navžijete svežega zraka, nas obiščete in se okrepčate nato pa židane volje nadaljujte pot po okoliških gozdovih na samo Donačko goro.

Ponudba:
- ponudba hrane, pijače, malic, nedeljskih kosil, postrežba za zaključene skupine za različne priložnosti; poroke, birme, obhajila, rojstni dnevi, obletnice, zaključki izletov,...
- sprejme skupine do 160 ljudi
- oddajanje sob
- prodaja in servis nove in rabljene gostinske opreme
- ansambel "APLAVZ" (glasbene storitve, igranje na različnih prireditvah)
- zastopniška prodaja"MUNDA HARMONIKE"
- poročna agencija "GOGA" (organizacija pri izvajanju poroke; izdelava vabil, izdelava šopkov, izdelava barvnih škatel, konfetov, kotiljonov,..).